Du har en andlig ledare

Du har en andlig ledare

-Hur kan den Andlige ledaren bäst beskrivas?

-Det är en del att beskriva den andlige ledaren och en del att beskriva arbetet andlige ledaren har att //…// Är man andlig ledare visar man inte vem man är istället hjälper man sin adept i nedan att vandra i att ta reda på vem denne är. Det är det som är att vara en andlig ledare.

I eoner av tid ska den som är satt att vandra följas av en andlig ledare. Det kan ske på andligt vis genom en visdomsfylls adept som är medveten om sin ständige följeslagare. Eller så sker det på ett omedvetet sätt så den som är satt att vandra ej är medveten om att det finns en närvaro av en vän och följeslagare.
Vi arbetar individuellt via vår adept när vi vandrar. Adepten visar vad den vill och vi impulserar vad som finns att tillgå i andliga alternativ. I det ingår att visa olika alternativ men inte att välja det måste den som vandrar själv välja.

I andlige ledarens arbete ska det vara en del som arbetar ur allt som är. Det finns en vilja till försoning hos den som vandrar. Försoningen att vara den man i sanning är inom.
I alla människor finns en viss andlig inkorporation. Den vill att vidrörelse sker av det som är varmt inom. I andens ide om att vara stadd i att utvecklas får den vandrande insikter ur allt som är om vad det är som är varmt i alla val denne gör.

Vi i anden visar oss alltid ur allt som är. Det innebär att vi är synliga genom våra gärningar. Kärleken är det vi använder oss av när vi vill arbeta i det som är. I den vandrandes visdomsfagra vandring är vi en ständig följeslagare till våra adepter. Det har vi alla valt att vara i eoner av tid.
Individen visar värme och i den finns en kamratskap ur allt som är. Det ger en förståelse för den i ovan som är andlig ledare.

Nu har turen kommit till er som vill veta mer om att vandra Andens väg i livet. I era följen finns en vän som vandrar vid er sida.
Andlige ledaren

Efternotering av Helen:
Talstreck och //….// är korrigering gjord av mig.
Även styckesindelningarna. Övrigt är återgivet såsom det har tagits emot.